Even voorstellen...

In 2020 zijn wij begonnen met het geven van ambulante personal trainingen en groepslessen. Na overal en nergens les te hebben mogen gegeven, zijn wij na heel lang klussen ingetrokken in een ruimte van 80m2. Hiermee konden wij de cliënten een ruimte bieden waarin zij in alle rust konden trainen. Na een tijdje mochten wij weer de handen uit de mouwen steken om de ruimte te vergroten naar 160m2! Echt een mijlpaal voor ons..

Nog geen jaar verder begon het te knagen om meer mensen de mogelijkheid te bieden om te trainen op een plek waar je jezelf mag zijn, je niet hoeft te schamen en waar fouten maken mag. We braken wat wanden door en gingen een grote uitdaging aan: een sportschool opzetten! Ondertussen zijn we nog meer uitgebreid en omvat de sportschool +/- 400m2 en hebben we echt een super fijne community gecreëerd voor Linschoten en omgeving! Ondertussen geven we les aan vrijwel alle doelgroepen, denk aan mensen met een beperking, ouderen, jongeren en kinderen! Wij hopen jullie snel te mogen verwelkomen op de club! Voel je vrij om ons een bericht te sturen voor een vrijblijvende proefles!

Laagdrempelig sporten voor iedereen!

Waarom kiezen voor Calmotivation?

Calmotivation onderscheidt zich door op een laagdrempelige manier sportmogelijkheden aan te bieden voor vrijwel alle doelgroepen! Probeer het en voel je thuis!